Boende

Boende för små och stora grupper.

Bo tillsammans i liftnära boenden med ski-in, ski-out möjlighet. Vi vill välkomna dig och dina kollegor till en konferens på Lofsdalen Ski Resort. Mötet är en investering i framtiden och en fantastisk möjlighet till att lära känna sina kollegor ännu bättre. Vi erbjuder en lagom blandning av roligt och lärorikt samt en upplevelse för alla sinnen.


Exempel på boende:

Fjällterrassen

- Intill liftarna
- Rymligt


Fjällterrassen är moderna, rymliga lägenheter belägna vid liftarna.

Här har du nära till skidåkning både utför och på längden. Lekplats för barnen finns både utomhus och i Aktivitetshuset som ligger intill. De moderna och luftiga lägenheterna har alla 8 bäddar. Under sommaren har du Lofsdalen Bike Park runt knuten. Lägenheter med ojämna nummer ligger på nedre plan, jämna nummer ligger på övre plan.


Fjällripan Lodge


- Sjöutsikt, 500m till liftarna
- Exklusivt boende
- Rustikt i natursten och timmer


Lodgen ligger naturskönt vid vattnet men ändå bara ca 500 meter till liftarna och bykärnan
.
Alla stugor är uppförda i timmer med hög kvalité, där ekmöblerna och golven i natursten och skiffer är noga anpassade för att ge en personlig prägel. Det finns både mindre och större stugor, alla med terrass och egen grill. I området finns ett härbre med konferenslokal på övre plan och relax med jacuzzi och bastu i bottenplan som kan bokas mot tillägg. Definitivt ett exklusivt boende med det lilla extra!


Lofsdalen panorama


- Rustikt i natursten och timmer
- Exklusivt boende
- Magnifik utsikt

- Nära längdspår (15 meter)
- Nybyggt

Lofsdalen Panorama ligger naturskönt med fjället Hovärken i ryggen och skådar ut över dalgången.
De rustika husen har både skidspår och vandringsleder precis utanför husknuten. Husen är uppförda i trä, där färger och möbler är anpassade för att ge varje stuga dess personliga prägel. De specialgjorda möblerna är i ek och golven i vacker natursten, skiffer och ek.

Björnidet

- Stora lägenheter (90-120kvm)

- Nära längdspår (15 meter)

- Nybyggt


Består av åtta ljusa, rymliga lägenheter med hög standard i ett nytt område som ligger mitt emellan liftarna och byn. Längdspårsystemet och elljusspår ligger alldeles utanför knuten. Via gångvägen som binder samman Björnidet med både liftarna och byn är det ca 500 m till både backen och bykärnan. Fyra lägenheter har 6+2 bäddar och ligger på undervåningen medan andra hälften är 10+3 bäddar och ligger på övervåningen.

Höglandet

- Fantastisk utsikt

- Moderna stugor

- Skidled till liftarna
På Höglandet bor du i moderna stugor med milsvid utsikt över fjällen och med Lofssjön nere i dalen. Det går att ta sig till och från liftsystemet på skidor via skidleden. Här har du även nära till längdspår och skoterleder.

För bokning:

Joakim Wiklander

E-post: Joakim@restaurangbankomat.se
Telefon: +46 761 669 656