Lofsdalen Mackmyra Skybar

Lofsdalen Skybar

Lofsdalen Skybar är perfekt för att krydda till ert företagsevent i Lofsdalen, vi erbjuder här privata middagar, konferens för upp till 60 personer, bandvagnstransport upp och ner, whiskyprovningar samt guidade turer i Mackmyras whiskylager.

Lofsdalen Skybar

Är en av dem mest unika och extra ordinära byggnaderna i hela fjällvärlden. Högst upp på Hovärken 1125 m.ö.h ligger denna lyxiga glaskupol. Med en 360 graders utsikt har du milslånga otroligt vackra vyer. Inredningen i skybaren är av högsta kvalitet och känslan är av lyx rakt igenom. Baren har det bredaste utbudet av Mackmyra whisky i hela världen. Där serveras även öl, vin champagne, kaffe, varm choklad, läsk och lättare mat.

Mackmyra

Under skybaren har Mackmyra ett av sina lager vilket är Europas högst belägna whiskylager. Äger du eller ditt företag ett Mackmyra whisky fat är detta den perfekta platsen för ett unikt företagsevent där ni antingen provar er egen whisky eller avnjuter en whiskyprovning från skybaren som erbjuder världens största utbud av Mackmyra whisky.


För bokning & kontakt

Joakim Wiklander

E-post: Joakim@restaurangbankomat.se
Telefon: +46 761 669 656
Läs mer om skybarnen på lofsdalenskybar.se