Referenser

Från våra kunder.

Gemytligt boende och trevlig skidåkning i fantastisk omgivning, bra mat i en trevlig miljö med entusiastisk personal gör att jag varmt kan rekommendera ett företagsevent i Lofsdalen.

“ Mikael Ljungman, försäljningschef på Alcadon AB


Lofsdalen Event paketerade en resa till oss som innehöll precis allt vi önskade. Enkelheten i Lofsdalen med närheten till allt och alla i byn gjorde och gör Lofsdalen till ett fantastiskt bra resmål för företag. Vi kommer tillbaka!

“ Joakim Bjuvegård, Jajja Communications AB


Tack för ett superbra paket, vi fick precis allt vi önskade. Bra boende mitt i backen, fin skidåkning som passade alla och bra aktiviteter utanför backen. GRYMA restauranger! Vilket ställe!

“ Ronny Jonsson, VD Stockholm Spol & sug!


Lofsdalen Event fixade ihop en fantastiskt bra skidweekend åt oss. Härligt välkomnande och bra service, supergod mat, härlig skidåkning, fint boende och allt man kan önska där till, helnöjda!

“ Mimmi Elfstrand, VD Stall Däningsholm


Vi kollade på många förslag för vår årliga kickoff men fastnade för Lofsdalen. Närheten till allt och ett fantastiskt boende gjorde att vi fick en bra sammanhållning. Grym skidåkning kombinerat med skoteråkning upp på fjället, avkoppling i relaxavdelningen, trevliga middagar och bra konferenspass gjorde att vi inte behöver fundera på vart vi lägger vår kickoff nästa år. Lofsdalen Event har planerat och genomfört denna resa på ett fantastiskt sätt!

“ Per Söderström, VD